9. Dünya Odalar Kongresi

 
Dünya Odalar Kongresi’nin dokuzuncusu 10-12 Haziran 2015 tarihlerinde, Milletlerarasý Ticaret Odasý Dünya Odalar Federasyonu tarafýndan, Torino Ticaret Odasý iþbirliðinde, Ýtalya’nýn Torino kentinde düzenleneceði bildirilmiþtir.
 
Kongre, Odalarýn en iyi uygulama örneklerini paylaþabilecekleri, görüþ alýþveriþinde bulunabilecekleri, iletiþim aðlarýný geliþtirebilecekleri ve iþ dünyasýnýn sorunlarýný dile getirebilecekleri tek ortak platform olma özelliðini taþýmaktadýr. Ýki yýlda bir olmak üzere dünyanýn farklý noktalarýnda düzenlenen Kongre, 100 farklý ülkeden Oda liderlerini, önde gelen iþ dünyasý temsilcilerini ve dünya liderlerini bir araya getirmektedir.
 
Anýlan Kongre kapsamýnda panel oturumlarý, çalýþtaylar ve sergi düzenlenmekte olup, iþ dünyasýna yönelik Torino Ticaret, Sanayi, Sanatkarlar ve Tarým Odasý tarafýndan koordine edilen iþ programý ve network/iletiþim programý gerçekleþtirilmektedir. Kongre’ye katýlmak isteyen firmalarýn ve Odalarýnwww.worldchamberscongress.org adresinde yer alan online kayýt formunu doldurmalarý gerekmektedir.